Followers

BICARA BLOGGER

Assalamualaikum pengunjung blog saya ini. Terima kasih kerana sudi membaca ruangan ini. Ruangan ini memang dikhaskan untuk cerpen dan novel karya asli saya sendiri. Sebenarnya saya bukanlah seorang penulis apatah lagi novelis. Saya hanya seorang gadis biasa yang mempunyai cita-cita untuk menjadi seorang penulis dan novelis.

Maafkan saya andai apa yang kalian baca nanti ada yang menyinggung perasaan kalian. Saya masih bertatih dalam bidang menulis ini kerana saya tidak pernah ada asas. Saya menulis berdasarkan pengalaman saya. Harap kalian terhibur dengan coretan saya ini. TERIMA KASIH :)

-Mirra Nadhira Mustaffa-

Saturday, 16 February 2013

novel baru buat korang~

ASSALAMUALAIKUM.

Hye semua~ lamakan MM menghilangkan diri ? Hehe.. MM sibuk sikit lah tahun ni.. sebab MM kan ambik SPM tahun ni.. adoi, takutnya.. korang doakan MM ye ?
hey, MM sebenarnya nak cakap sikit ni.. MM akan publishkan novel kedua MM dekat sini.. ada orang tak yang sudi baca ? Novel kedua MM tu dah siap sepenuhnya.. tapi tajuknya MM still mencari.. macam kurang sesuai pulak tajuk sekarang ni.. hhe~
eh, korang sudi tak nak baca ? kalau sudi, MM akan publish.. tapi MM cakap awal-awal ye.. MM mungkin tidak akan publish setiap bab terlalu kerap sebab MM susah nak online.. jadual MM agak padat.. dan MM akan terus publish selagi ada sambutan.. kalau tak ada, automatik MM akan stop.. hhe~ 
eh, kalau ada yang nak baca.. please respon.. and MM akan start publish bab 1 esok.. 
okay lah korang semua.. tu je MM nak cakap.. and once again MM nak mintak maaf sebab daa lama tak update dekat blog ni.. sebab siryes MM sibuk sangat.. kekadang nak jugak buat cerpen baru.. lagi-lagi bila idea datang.. tapi terpaksa MM tangguhkan dan draft.. 
btw, doakan MM ye untuk SPM ni~ takutnya MM.. daa laa MM 'senget' sikit lagi-lagi subjek fizik dgn add math.. doakan MM tau korang~ hhe..

p/s..
always smile to make ur day~ :)

1 comment:

Dunia Wilma said...

Wilma akan support MM...
Publish la esok ^_^
Maybe bila MM publish, ada orang komen dan MM boleh perbaiki mutu penulisan MM kan ^_^

P/S: All da best untuk SPM MM ya...Study smart...