Followers

BICARA BLOGGER

Assalamualaikum pengunjung blog saya ini. Terima kasih kerana sudi membaca ruangan ini. Ruangan ini memang dikhaskan untuk cerpen dan novel karya asli saya sendiri. Sebenarnya saya bukanlah seorang penulis apatah lagi novelis. Saya hanya seorang gadis biasa yang mempunyai cita-cita untuk menjadi seorang penulis dan novelis.

Maafkan saya andai apa yang kalian baca nanti ada yang menyinggung perasaan kalian. Saya masih bertatih dalam bidang menulis ini kerana saya tidak pernah ada asas. Saya menulis berdasarkan pengalaman saya. Harap kalian terhibur dengan coretan saya ini. TERIMA KASIH :)

-Mirra Nadhira Mustaffa-

Thursday, 16 April 2015

Bicara MM

ASSALAMUALAIKUM.

hai pembaca setia blog bilatintadikarang ! Sihat tak ? Lama MM tak update cerita barukan. I'm so sorry ! MM busy sangat dengan rutin harian sebagai student ni. Kepada yang masih mengikuti cerita-cerita daripada blog ni MM ucapkan ribuan terima kasih. Terharu tau MM ! hehehe.

Oh yaa, kepada pembaca setia novel HMD ! maaf ye cerita tu dalam progress untuk dipublish. MM sedang re-edit dan mungkin akan ambil masa yang panjang sebab MM tersangatlah busy. Hari Sabtu ni pun MM terpaksa ke Penang sebulan sebab MM praktikal. MM harap sangat kalian faham yee. 

Lagi satu, novel HMD tu mungkin tidak dibukukan sebab MM menulis sekadar untuk mengisi masa lapang. MM hargai sangat kepada sesiapa yang meminta MM untuk bukukan cerita HMD tu. Tapi jangan risau, MM akan pertimbangkannya. Apa pun kalian doakan lah MM cepat-cepat edit cerita tu supaya dapat terus publish untuk kalian. 

Last but not least, maaf kepada sesiapa yang bagi soalan dkt ask.fm tapi MM tak reply. MM dah lama tak buka ask.fm tu tapi jangan risau MM tetap baca soalan-soalan kalian through e-mail MM, in shaa Allah kalau ada masa MM akan reply okayy ! keep smile guyss .

apa-apa pun, terima kasih sekali lagi. teruskan lah membaca cerpen-cerpen di sini dan MM harap sangat korang dapat memberikan kritikan membina buat MM. terima kasih.

salam sayang 
-MirraMustaffa-

No comments: