Followers

BICARA BLOGGER

Assalamualaikum pengunjung blog saya ini. Terima kasih kerana sudi membaca ruangan ini. Ruangan ini memang dikhaskan untuk cerpen dan novel karya asli saya sendiri. Sebenarnya saya bukanlah seorang penulis apatah lagi novelis. Saya hanya seorang gadis biasa yang mempunyai cita-cita untuk menjadi seorang penulis dan novelis.

Maafkan saya andai apa yang kalian baca nanti ada yang menyinggung perasaan kalian. Saya masih bertatih dalam bidang menulis ini kerana saya tidak pernah ada asas. Saya menulis berdasarkan pengalaman saya. Harap kalian terhibur dengan coretan saya ini. TERIMA KASIH :)

-Mirra Nadhira Mustaffa-

Wednesday, 4 September 2013

hadiah buat pembaca semua :)

ASSALAMUALAIKUM

selamat malam pembaca setia blog bilatintadikarang ini.. lamakan MM hilang ? hehe... MM amatlah sibuk lately sebab dah dekat SPM.. sekarang ni pun tengah trial... tinggal dua paper je lagi.. esok fizik then hari isnin add math.. wow ! killer subjek bagi MM.. hhe~
apa-apa pun, terima kasih kepada semua pembaca blog ini kerana tidak jemu-jemu singgah sini dan membaca karya MM yang tidak seberapa.. (ayat punya poyo ! ) ALHAMDULILLAH... walaupun MM jarang bukak blog ni, pageviews sentiasa naik dari hari ke hari.. tak sangka pulak MM sebab MM daa lama tak upload cerita baru.. mesti ada yang bosan menunggu kan ? rasanya lima bulan kan MM tak upload cerita baru ? hhe~ sorry sangat-sangat.. kekangan masa dan jugak sibuk betul-betul tidak boleh dielakkan.. 
so, untuk tebus balik lima bulan tanpa cerita baru tu... MM daa upload lebih kurang empat cerita baru.. so, explore lah ye.. jangan lupa tinggalkan komen sekali sebab MM daa lame tak menulis ni.. hhe~ 
ni linknya :
p/s...
okaylah.. MM nak inform tu aje.. wish you all happy and enjoy reading here... thanks again for visited here :)

No comments: